Lëmsh

Qeni me gjuhën më të gjatë

 

Një qen nga Dakota Jugore në SHBA është shpallur mbajtës i rekordit botëror për gjuhën më të gjatë.

Mochi, një “St Bernard” 8 vjeç nga Sioux Falls, ka një gjuhë 18.58 centimetra të gjatë dhe është regjistruar në librin zyrtar të rekordeve botërore “Guinness”, transmeton TCH raportimet.