Shtëpia e madhe e ndërtuar ... me LEGO

Shtëpia e madhe e ndërtuar ... me LEGO

01 October 2017 11:15

Në Billund të Danimarkës është ndërtuar një shtëpi e madhe... me LEGO.

Brenda kësaj shtëpie është një pemë e madhe, e lartë 17 metra, e ndërtuar po me LEGO. Për këtë pemë janë dashur 6.3 milionë pjesë LEGO-je dhe 24 000 orë punë për tu ndërtuar, transmeton tch.

Brenda ndërtesës ka 3 restorante, një dhomë konferencash, një shesh LEGO, një dyqan dhe shumë projekte artistike me LEGO.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme