Kuriozitet

A mund të notojë dreri, kjo video dëshmon gjithçka

Një dre përfundoi në pishinën e një qendre rekreative në Ontario të Kanadasë, derisa po lëvizte brenda hapësirës së mbyllur.

Upi shkroi se dreri u fut nga jashtë dhe pas pak hapave kërceu në ujë, duke filluar të notonte. Ai i sill pak nëpër pishinë, derisa stafi po e përcillte për t'i dalë në ndihmë.

Dreri trim notoi deri te cepi i pishinës dhe i sigurt doli nga aty.

Dëshmitarit e këtij incidenti e filmuan momentin.