Kuriozitet

Shpëtohet demi që ishte bllokuar në baltë

Një dem u arratis nga ferma në Kolorado dhe u bllokua në baltë, duke i detyruar ekipet e zjarrfikësve të dilnin në vendin e ngjarjes.

Upi ka shkruar se demi ishte arratisur nga një pronë afër kryqëzimit të autostradës 93, e ishte nisur në drejtim të një fushe, ku gjendej plotë baltë.

Ekipet policore dhe ato të shpëtimit i dolën në ndihmë, duke e nxjerrë me sukses.

Demi iu kthye pronarit.