Lëmsh

Një çift gjen në shtëpi letra dashurie të vjetra gati një shekull

 

Një çift nga Minneapolisi ka gjetur diçka interesante derisa po e rimodelonte murin e banjës në shtëpinë e tyre. Pas thyerjes së murit, ata kanë gjetur letra dashurie që besohet të jenë gati një shekull të vjetra.

Matt dhe Carrie Tessmer thanë se gjetën gjëra të shumta brenda murit, duke përfshirë ilaçe, glicerinë, ujë trëndafili, brisk rroje dhe disa produkte për grim të prodhuara nga Minneapolis nga markat e vjetra.