Lëmsh

Simboli i forcës së Indonezisë, guri "Batu"

 

Meshkujt në Indonezi vendosin gushore, byzylykë dhe unaza të bëra nga guri "batu", i cili njihet si simbol i forcës.

Guri batu nxirret vetëm në Indonezi, teksa unazat e punuara nga ky gur, në kulturën e këtij shteti përfaqësojnë forcën.