Kuriozitet

Gjeni babadimrin në foto

Kjo fotografi qarkullon tash e disa vjet, mirëpo shpërndarja e saj bëhet çdo fundvit. Qëllimi është i thjeshtë: gjeni babadimrin e fshehur.

Fotografia përmban personazhe dhe shenja që lidhen me Krishtlindjen dhe Vitin e Ri, por brenda saj qëndron “i fshehur” edhe një babadimër. Koncentrohuni maksimalisht, shikoni radhitjen e figurave dhe shumë lehtë mund të gjeni atë.

Provoni fillimisht vet, e nëse nuk ia dilni, shikoni fotografinë e mëposhtme.

Image
A e gjetët?