Lëmsh

Burri që u bë milioner gjatë vizitës në Florida

 

Një burrë nga Maryland gjatë vizitës së tij në Florida ka blerë një biletë lotarie, me të cilën fitoi një milion dollarë.

Lotaria e Floridës tha se Collin Reed, 39 vjeç, nga Baltimore, ishte duke vizituar Napolin kur bëri një ndalesë në një dyqan Publix dhe bleu një biletë gërvishtëse prej 5 dollarësh.