Nuk i kishte prerë flokët me vite, flokarët e ndryshojnë totalisht në ditën e martesës

Nuk i kishte prerë flokët me vite, flokarët e ndryshojnë totalisht në ditën e martesës

17 August 2017 22:46

Holly jeton në Destin, Florida, dhe ende nuk ka mbushur 30 vjet.

Ajo nuk kishte shkuar në floktore me vite të tëra, pasi ajo i adhuronte flokët e saj të gjata dhe stilin e thjeshtë, transmeton Koha.net.

“Babai im njëherë më ka thënë; “Gratë me flokët e gjata janë gjithmonë më të bukura”, prandaj kurrë nuk doja t’i preja, s’i kam harruar kurrë ato fjalë”, ka thënë Holly.

Por pasi i erdhi dita e martesës së saj, ajo vendosi që më në fund ka nevojë për ndryshime.

Floktarët që ndërhynë në flokët e saj, kanë thënë se kishin kohë që nuk kishin parë flokë më të dëmtuar.

Flokët e saj fillimisht janë shkurtuar e më pas janë lyer me ngjyrë të bardhë.

Në fund ndryshimi i saj e bëri të lumtur edhe vetë Hollyn, e cila më pas ka thënë se tash e tutje do të ketë kujdes të shtuar mbi flokët e saj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme