Lëmsh

Amerika përgatitet për eklipsin e Diellit më 21 gusht

 

Në mbarë Amerikën po ndizet kureshtja dhe entuziazmi për eklipsin e 21 gushtit.

Megjithëse eklipsi i plotë do të shihet vetëm në një brez të vogël gjeografik në kontinentin amerikan, për herë të parë në një shekull të 50 shtetet amerikane do të përjetojnë së paku eklipsin e pjesshëm.