Lëmsh

Dramatike, burri kap me duar pitonin super të gjatë

 

Një gjuetar ka kapur pitonin më të gjatë të Birmianisë të dokumentuar ndonjëherë në Florida.

Një organizatë mjedisore ka thënë se pitoni është i gjatë 579cm dhe me peshë 56kg.