Lëmsh

E lënë në harresë, kutia kineze shitet për një çmim marramendës

Foto: CNN
 

Një kuti kineze e shekullit 15 e cila u la në harresë për dekada, u shit për 358,000 dollarë, duke thyer çmimin fillestar të ankandit.

Kutia u ble për vetëm 24 dollarë në vitin 1946 dhe pritej të shitej deri në 12,400 dollarë.