Lëmsh

Bibla hebraike 1,100-vjeçare shitet për 38 milionë dollarë

Foto: AP
 

Një Bibël hebraike 1,100-vjeçare e vjetër është një nga skriptet biblike më të vjetra në botë e shitur për 38 milionë dollarë në New York të mërkurën.

Libri i shkruar me dorë është blerë nga ish-ambasadori i SHBA-së në Rumani, Alfred H. Moses, dhe iu dhurua më pas Muzeut të Hebrenjve në Tel Aviv.