Lëmsh

Cili është fituesi më i madh i lotarisë ndonjëherë dhe çfarë jete bën tash ai

 

Edwin Castro 30-vjeçar është personi që ka fituar shumën më të madhe në lotari ndonjëherë. Ai kishte fituar një xhekpot rekord prej 2 miliardë dollarë.

Castro është parë me një Porsche klasike me vlerë 250 mijë dollarë, duke u ndalur në një bankë për të bërë tërheqjen e parave, shkruan "The Sun".