Lëmsh

Kur dashuria nuk harrohet, çifti anglez martohen 60 vjet pasi prindërit nuk i lejuan

 

Gjashtë dekada pasi prindërit e tyre ndërprenë fejesën, një çift nga Anglia e gjetën njëri-tjetrin dhe u martuan 60 vjet më vonë, shkruan Mirrot.

Len Allbrighton (79) dhe Jeanette Steer (78) patën një rrugë jashtëzakonisht të vështirë për dasmën e tyre, por të dy janë të lumtur që ia dolën.