Lëmsh

17 situata jashtëzakonisht të çuditshme që njerëzit i bënë në transport publik

 

Të gjitha format e transportit publik janë vende jashtëzakonisht të frekuentuara ku gjasat për të përjetuar diçka të pazakontë dhe madje të çuditshme, janë të mëdha.

Disa persona nuk munden t’i rezistojnë këtyre përjetimeve dhe fotografitë e tyre i shpërndajnë në rrjetet sociale.