Lëmsh

Dhoma më e qetë në botë ndodhet në ndërtesën e Microsoftit

 

Në vitin 2015, Microsoft krijoi dhomën më të qetë në botë në selinë e saj në Uashington, e cila hyri në Librin e Rekordeve Guinness.

Niveli i zhurmës në të është -20.35 decibel A (dB(A)). Njerëzit mund të qëndrojnë në të për maksimum një orë. Vetëm pak minuta pasi të keni hyrë në këtë dhomë, do të filloni të dëgjoni rrahjet tuaja të zemrës. Pas kësaj, do të dëgjoni lëvizjen e kockave dhe rrjedhjen e gjakut.