Lëmsh

Fshehu kamera nëpër trup për t’i ndihmuar studentët të kopjonin në provim, Interpoli ngreh alarmin

 

Mendoni "gjueti ndërkombëtare" dhe imazhi që ka të ngjarë të lindë në mendje është ai i një krimineli të ashpër si një vrasës, grabitës bankash apo mashtrues i miliarda dollarëve – por jo shefi i një qendre shkollimi të shkollës së mesme.

Por ajo është në qendër të njoftimit të lëshuar këtë javë nga Organizata Ndërkombëtare e Policisë, ose Interpoli, e cila lehtëson bashkëpunimin policor midis 194 vendeve, raportoi CNN.