Lëmsh

Gjarpri katër metra i gjatë “bllokon” tualetin e familjes australiane

 

Një familje australiane u tmerrua kur në tualetin e shtëpisë gjeti një gjarpër katër metra të gjatë.

Në vendngjarje doli një ekip gjuetarësh për t'i ndihmuar ata, derisa deklaruan se zvarraniku ishte shumë miqësor dhe kureshtar ndaj njerëzve, shkroi Upi.