Lëmsh

Kinemaja gjermane thyen rekordet “Guinness” me ekranin më të madh IMAX

 

Një kinema gjermane theu dy rekorde botërore “Guinness” me një ekran IMAX me një sipërfaqe prej 8770.43 metra katrorë.

Traumplast Leonberg, një zinxhir multipleksi në Baden-Württemberg, instaloi një ekran IMAX me përmasa shumë të mëdha, duke vendosur Rekordet Botërore Guinness për ekranin më të madh të përhershëm IMAX dhe ekranin më të madh të përhershëm të kinemasë në përgjithësi.