Lëmsh

Putini bëhet objekt talljeje pasi pozoi me këpucë me taka të larta

 

Presidenti rus Vladimir Putin është bërë objekt talljeje në rrjetet sociale pasi ka pozuar me këpucë me taka të larta për t'u dukur më i gjatë, në vizitën me studentët e Universitetit Shtetëror të Moskës.

Një përdorues në Twitter ka shkruar se Putini është aq i pasigurt dhe i fiksuar pas vetes, saqë vesh këpucë me taka të larta. Ai pohon se në përpjekje për t'u dukur më i gjatë, i ka “detyruar” studentet e shkurtra që t'i qëndrojnë pranë.