Lëmsh

ADN-ja më e vjetër zbulon botën e humbur 2 milionë vjeçare

Foto: BBC
 

ADN-ja më e lashtë ka zbuluar se si është dukur Arktiku dy milionë vjet më parë kur ishte më ngrohtë.

Sot zona në Grenlandën veriore është një shkretëtirë polare, por materiali gjenetik i marrë nga toka, ka zbuluar një grup të pasur të bimëve dhe kafshëve.