Lëmsh

NASA publikon video të astronautëve duke ecur në hapësirë

Foto: BBC
 

NASA ka publikuar një video të ecjes në hapësirë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor, raporton BBC.

Astronautët amerikanë Josh Cassada dhe Frank Rubio kishin për detyrë të montonin panele solare – në një operacion që zgjati shtatë orë.