Lëmsh

Apartamenti në Sydney me banjë në kuzhinë lëshohet me qira për 520 dollarë në javë

 

Një apartament i vogël i quajtur “Kuzhinë me banjë”, po lëshohet me qira për 520 dollarë në javë, në Sydney të Australisë.

Apartamenti është i veshur me pllaka të kuqe të ndezura në kuzhinë, një divan dhe një tualet - të gjitha në të njëjtën hapësirë, raportoi The Guardian të shtunën.