Lëmsh

Pamje kur ndjekja policore në SHBA përfundon me një aksident

Foto: AP
 

Një ndjekje e Policisë në autostradën e Kalifornisë të martën ka përfunduar me katër të arrestuar.

Të dyshuarit humbën një gomë dhe u përplasën me veturë në kamion, raporton agjencia AP.