Lëmsh

Vila e Titos, një nga më të vjetrat në New York, u shit për 50 milionë dollarë

 

Një nga vilat më të vjetra të New Yorkut, e cila është blerë nga Jugosllavia në vitin 1946, është shitur për 50 milionë dollarë, ka konfirmuar për Klix agjenti i shitjeve, Tristan Harper, i cili ka lidhur këtë marrëveshje “marramendëse”.

Vila ka një histori simbolike pas saj dhe është ndërtuar në vitin 1905. Jugosllavia e bleu në vitin 1946 dhe në atë kohë përdorej nga presidenti Josip Broz Tito.