Lëmsh

Familja në Indi mbajti trupin e vdekur të një burri për 18 muaj duke menduar se është në komë

 

Kufoma e një burri 35-vjeçar në Indi është djegur 18 muaj pas vdekjes së tij, pasi anëtarët e familjes pretendohet se kishin mbajtur trupin e tij në shtëpi në Kanpur, duke besuar se ishte në komë, raporton “Indian Express”.

Burri, i identifikuar si Vimlesh, ka vdekur më 22 prill të vitit 2021, dhe është djegur të premten, është njoftuar.