Lëmsh

Shpëtohet qeni që kishte mbetur për më shumë se dy muaj në një shpellë në SHBA

 

Një ekip studiuesish shpellash që punonin për të bërë një hartë të një shpelle në Missouri të SHBA-së, përfunduan duke shpëtuar një qen që besohet se kishte humbur para rreth dy muajsh.

Rick Haley dhe Gerry Keene, të cilët udhëhoqën ekipin që punonin për hartën e shpellës “Berome Moore”, thanë se ata takuan qenin e humbur rreth 200 metra brenda kalimit kryesor të shpellës.