Lëmsh

Ora që i përkiste Hitlerit shitet për mbi 1 milion euro

 

Një orë që thuhet se i përkiste liderit nazist Adolf Hitler është shitur për mbi 1. milion euro në një ankand në Shtetet e Bashkuara, shkruan BBC.

Ora Huber, e cila i është shitur një ofertuesi anonim, ka simbolin “swastika” dhe ka inicialet AH të gdhendura në të.