Lëmsh

Gruaja amerikane i kthen librat në bibliotekë 30 vjet pasi i kishte marrë

Foto: Shutterstock
 

Një grua nga Pensilvania në SHBA gjeti një grumbull librash ndërsa pastronte shtëpinë e fëmijërisë së saj, dhe i ktheu në një bibliotekë në Filadelfia, 30 vjet pas datës së caktuar për kthim.

Alexis Azeff tha se ajo po pastronte shtëpinë e saj të fëmijërisë në Berks County pas vdekjes së nënës së saj, kur gjeti një numër librash që i kishte marrë nga Biblioteka e Lirë e Filadelfias në vitin 1992.