Lëmsh

Shqipëria i ka 1484 “Ronaldo” e 336 “Lionel”

 

Në Shqipëri, shumë fëmijë mbajnë emra futbollistësh. 1484 fëmijë e kanë emrin “Ronaldo” dhe 336 të tjerë “Lionel”, siç bëhet e ditur nga Instituti i Statistikave (INSTAT).

Por “Ronaldo” dhe “Lionel” nuk janë frymëzimi i vetëm nga futbolli i prindërve shqiptarë për t’ua lënë emrat fëmijëve.