Lëmsh

Del në ankand kutia me vegla për të vrarë vampirë

 

Një kuti me vegla që shërbejnë për të vrarë vampirët do të dalë në ankand së shpejti.

Kjo kuti, ku ndodhet mes të tjerash një kryq, dy pistoleta dhe një çekiç, pritet të shitet për më shumë se 3000 euro.