Lëmsh

Belgjika thyen rekordin “Guinness”, 433 çifte ndajnë me sukses fijet e shpagetave

 

Një shoqatë strehimi në Belgjikë theu një rekord botëror “Guinness” duke mbledhur 433 çifte që secili të hanin një fije shpageti në të njëjtën kohë.

“Upgrade Estate” mblodhi çiftet në Flanders Expo në Ghent dhe secila palë ndau një fije shpageti dhe hëngri e hëngri atë derisa buzët e tyre u takuan në një "puthje italiane" - një traditë e popullarizuar nga filmi vizatimor i Disney-t “Lady and the Tramp”.