Lëmsh

Amerikani fiton lotarinë me dy tiketa

 

Një burrë nga Maryland i SHBA-së i bleu dy bileta lotarie dhe në fund mori 500 mijë dollarë shpërblim.

Siç shkruan “Upi” të enjten, 39-vjeçari në dy tiketat i shënoi numrat 7, 2, 7, 8 dhe 2, që rezultuan fatlumë për të.