Lëmsh

Prindërit gjermanë lanë foshnjën në veturë në 30 gradë celsius dhe e morën qenin me vete

 

Zjarrfikësit e Brigadës Publike në Umag të Kroacisë, kanë pranuar të mërkurën një thirrje si shumë të tjera. Një fëmijë 7-muajsh ishte lënë brenda në veturën e mbyllur për 45 minuta, deri në intervenim të zjarrfikësve.

Zjarrfikësit kroatë edhe më herët kishin hasur në raste të tilla e prindër të papërgjegjshëm. Por kur mësuan më shumë nga ngjarja, u habitën.