Lëmsh

Nxënësi australian i shpenzon në shkollë 27 mijë dollarët që prindërit i kishin kursyer për studimet e tij

 

Një nxënës i klasës së 7-të në Australi rrëmbeu 27,000 dollarë nga kasaforta e prindërve të tij dhe i shpenzoi mijëra prej tyre në shkollë, duke u blerë shokëve dhurata luksoze.

Adoleshenti i mori paratë nga fondin i tij për studime universitare, raporton Daily Mail të premten.