Lëmsh

Anglezja përgatit biskotën më të madhe në botë

 

Çka ndodh nëse i përzieni 160 vezë, 8 kilogramë çokollatë të zezë dhe 15 kilogramë xhelatinë portokalli? Krijohet biskota më e madhe në botë, natyrisht!

Kuzhinierja britanike, Frances Quinn, theu rekordin botëror, që e mbante vetë, pasi e përgatiti biskotën më të madhe në botë, të njohur si “Jaffa Cake”. Më 2017, e kishte përgatitur po ashtu një biskotë të madhe.