Lëmsh

Singapori po e shndërron urinën në birrë

Singapori po e shndërron urinën në birrë
 

Një lloj i ri i birrës po shitet në një birrari në Singapor, me përbërës shumë unik.

Bëhet nga një lëng i cili riciklohet nga ujërat e zeza, filtrohet dhe pompohet në ujësjellësin e Singaporit.