Lëmsh

Çifti amerikan e shndërroi helikopterin në “helikamper”

helikopter, helikamper, cifti amerikan
 

Një çift nga Alabama të SHBA-së, e gjeti trupin e një helikopteri në faqet shitëse në Facebok dhe vendosi ta blejë, duke e shndërruar në një kamping.

Blake Morris dhe Maggie Morton, të dy pilotë të Rojës Bregdetare të SHBA-së, panë trupin e helikopterit që e kishte nxjerr në shitje një burrë nga Florida dhe filluan të interesoheshin, shkroi “Upi” të martën.