Lëmsh

Një karrocë me kuaj në mes të Gjermanisë, fermerja kursen para pas rritjes së çmimeve

Foto: AP
 

Udhëtimi i Stephanie Kirchner për në punë është bërë më i gjatë, por, ajo thotë se është më i lirë: ajo ka lënë veturën e saj në shtëpi dhe ka kaluar në fuqi të kuajve, shkroi të premten AP-ja.

Pronarja e fermës Stud dhe trajnere e kuajve, Kirchner thotë se ajo vendosi se "nuk mund të vazhdojë kështu" pasi çmimet e karburantit u rritën pas pushtimit rus të Ukrainës.