Lëmsh

Aligatori gjendet në pishinën e një familjeje në SHBA

aligatori, zvarraniku, pishina, uji
 

Një aligator 10 metra i gjatë dhe mbi 240 kilogramë i rëndë, u gjet në pishinën e një familjeje në Charlotte County në SHBA.

Siç shkruan “Upi” të mërkurën, familja u zgjua nga zhurma e madhe që po dëgjohej brenda oborrit, derisa zvarraniku u gjet në mes të pishinës.