Lëmsh

Burgosen tre personat që vodhën dorëshkrimet e Mao Ce Dun-it

 

Tre persona janë burgosur në Hong Kong për vjedhje të artit që thuhet se vlen miliona, duke përfshirë një dorëshkrim kaligrafie të shkruar nga ish-lideri komunist kinez, Mao Ce Dun.

Hajdutët nuk ishin në dijeni të vlerës së saj dhe ia shitën një koleksionisti amator për më pak se 25 dollarë, raporton BBC të shtunën.