Lëmsh

Diamanti sa veza shitet për mbi 21 milionë dollarë

Foto: AP
 

Një diamant i bardhë në madhësinë e vezës i vlerësuar si më i madhi i llojit të tij që ka dalë në ankand, është shitur të mërkurën për më shumë se 21.75 milionë dollarë në Gjenevë, raportoi AP-ja.

Diamanti 228 karatësh ka peshë prej 61.3 gramë dhe është i madh 5.4 cm.