Lëmsh

Dyqani i kopshtarisë në Michigan ofron gaz falas për çdo blerje

Michigan, dyqani që dhuron gaz falas, Prill 2022
 

Një dyqan furnizimesh kopshtarie në Michigan po tërheq klientët me një promovim të pazakontë: blerjet të shoqërohen me gaz falas.

Groë Green MI në Whitmore Lake, Livingston County, ka njoftuar se 180 klientë të premten pasdite dhe në mbrëmje kanë marrë pesë litra gaz falas me çdo blerje.