Lëmsh

Peshkaqeni çekiç, ujori më i rrezikshëm në botë

 

Ekzistojnë mbi 440 lloje të peshkaqenëve në botë, mirëpo peshkaqeni çekiç, është ndër më të njohurit. Kjo për shkak të formës dhe fuqisë që ka.

Peshkaqeni çekiç quhet kështu ngase formën e kokës e ka në formë çekani dhe e ka jashtëzakonisht të fuqishme.