Lëmsh

Tri vendet më të njohura në botë që sjellin lumturi

 

Duke qenë se fillimi i vitit sjell synime dhe vendime të reja me vete, ekspertët nga platforma PsychicWorld donin të zbulonin se cilat destinacione në mbarë botën besohet se sjellin lumturi dhe cilat duhet të vizitohen në vitin 2022.

Hulumtimi analizoi tre kritere - numrin e kërkimeve mujore në Google, numrin e ‘hashtags’ në Instagram dhe numrin e komenteve në TripAdvisor.