Lëmsh

Majmuni fantazmë në mesin e 224 specieve të reja të gjetura në rajonin e Mekongut

 

Një majmun me rrathë të bardhë fantazmë rreth syve është në mesin e 224 specieve të reja të listuara në përditësimin më të fundit të Fondit Botëror të Kafshëve të Egra në rajonin më të madh të Mekong.

Raporti i grupit të mbrojtjes, i publikuar të mërkurën, thekson nevojën për të mbrojtur biodiversitetin dhe habitatet e pasura në rajon, i cili përfshin Vietnamin, Kamboxhia, Laos, Tajlandë dhe Mianmar.