Lëmsh

Pasagjeri s'e pranoi maskën, aeroplani kthehet prapa

Foto: Ilustrim
 

Për shkak se një pasagjer nuk pranoi ta vendoste maskën, një kompani amerikane e fluturimeve detyroi ta kthente aeroplanin prapa, duke anuluar fluturimin nga Miami në Londër. Autoritetet thanë se në bord ishin 129 pasagjerë dhe 14 anëtarë të stafit, ndërsa një orë pas nisjes, u detyruan të ktheheshin prapa.

Oficerët e policisë kur panë aeroplanin që po kthehej në aeroport nuk e kishin të qartë se pse u kthye, derisa më pas thuhet se janë njoftuar për situatën e krijuar.