Lëmsh

Gruaja shkrep një “selfie” mbi veturën ndërsa me gjithë të po fundosej në lumin e ngrirë

 

Një grua në Ottaëa është parë teksa bënte “selfie” ndërsa qëndronte në veturën e cila po fundosej në lumin Rideau.

Një operacion shpëtimi po ndodhte ato momente kur gruaja bëri “selfien” pasi vetura e saj theu akullin dhe filloi të fundosej.