Lëmsh

Pamje se si merimanga helmuese bie nga kamera në fytyrën e fëmijës që po flinte 

Foto: ViralHog
 

Një merimangë e përshkruar si helmuese dhe që mund të kafshojë, është parë nga kamera e një dhome, teksa ka rënë mbi një foshnjë që po flinte në Bradley, Illinois.

Momenti rrëqethës është regjistruar në monitorin e foshnjave që nëna e një vajze e cila ishte duke fjetur në krevatin e saj, ka shpërndarë në TikTok ditë më parë.